Valtifest

Eindelijk kwam het er dit jaar van. Een dancefeest/ festival met, zoals tegenwoordig meestal, een dresscode. Alleen is het niet half zo leuk en andere mensen motiveren blijkt niet mijn sterkste kant te zijn dus ik ben blij dat ik met mijn nieuwe dame Gerri ben. Valtifest bestaat al lang maar dit is mijn eerste keer. Het thema was Back to Brak; een moment voor het publiek om zich te verkleden alsof het evenement een dag eerder had plaatsgevonden en de kater zich genadeloos had aangediend.

Kaap Oost was de locatie, een kale, zanderige plek op Zeeburg tegen IJburg aan. Het weer was okee, maar een flinke bui precies toen we aan kwamen, verstierde het even. De bezoekers zaten qua leeftijd tussen de 30 en de 60 jaar in, een enkele uitzondering nagelaten. De muziek was over het algemeen old school house, zeer dansbaar, verspreid over een paar tenten en een buitenpodium. De sfeer was goed en het was erg leuk om te zien dat zeer veel mensen aandacht aan het thema hadden gegeven. Veel mensen in badjas, maar altijd leuker en fantasievoller dan slechts een hawaii-shirt.

Sommige mensen herkende ik wel ergens van, maar ben te veel hectoliters verder om het kwartje te laten vallen. Alleen Lars en Martin waren de onverwachte bekenden. Het feest duurde tot 23.00, want anders kan IJburg ws niet slapen en dan loopt de Nederlandse economie vast. Was leuk, kan niet anders zeggen.

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.