The Love Bus

Twee jaar terug is de Hanomag Kurier 2 op het erf aangekomen bij ons in Zunderdorp. Het was een aparte bus met een raar soort roestige gevlekte afwerking, waarschijnlijk het resultaat van een mislukt opknapplan van een van de vorige eigenaren. Twee jaar heb ik er naar zitten kijken, maar toch besloten om er iets anders mee te doen dan zo te laten.

Hano2lv

Het plan is om de bus als een bed and breakfast in te richten. Niet zomaar eentje, eentje die met recht de naam ‘The Love Bus’ mag dragen. Het idee is om de bus met EPDM te bekleden aan de binnen en buitenkant en aan de buitenzijde onder de EPDM een polyether (matrassenschuim) onderlaag te plakken. Hierna de buitenkant capitonneren met knopen. Bovenop een gedateerde lichtbak met de tekst ‘The Love Bus’ en misschien nog een zwaailicht erop om de intern gecreëerde geluiden te kunnen overstemmen of een hoogtepunt luister te kunnen bijzetten. Ja, het wordt een hele stoute bus.

De binnenzijde krijgt een groot bed van ca 2 bij 2 meter en een video- en geluidsinstallatie. Koelkastje erbij, USB en wat standaard B+B spul. Een wervende tekst erbij voor de ausländer: “BREED YOUR OFFSPRING IN THE LOVE BUS”

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.