ID19P 1962 zwart, het gezamenlijke La Paix project

Van de week kreeg ik een bericht van Ward of ik misschien interesse had in een ID19 uit 1962. Nu heb ik natuurlijk al de olijfgroene en om nu een tweede in mijn collectie toe te voegen, das ook weer zo wat. Harm Jan had eerder al laten weten interesse te hebben in een zwarte oude neus, maar hij zat een beetje in de lappenmand en zocht ook iets wat rijdbaar is. Aangezien Ton eerder aangaf wel een leuk project aan te willen met Bram en mij, leek ons dit misschien wel wat.

Woensdag jl. gingen we met zijn drieën ‘en  route’ naar Biddinghuizen, daar waar een oude vriend van Ward een loodsruimte aan m onderverhuurd. De ID was in een zeer nette staat. Het interieur is niet ongeschonden door de jaren heen gekomen, maar het chassis en plaatwerk is buitengewoon gaaf. De techniek zit zoals zo vaak wel op slot; motor vast, bak onbekend, koppeling draai je met de slinger doorheen en de hydraulique is minstens 30 jaar niet meer op druk geweest. Kortom, een partnergarage ziet je al aankomen.

De vraagprijs was redelijk en na wat wikken en wegen hebben we besloten er voor te gaan. Ward denk ik ook blij. In ieder geval bedankt voor zijn foto’s.

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.