Wie is die Daniel dan wel?

Danny op de Mariaschool
duh..

Geboren in Amsterdam op 27 mei 1967. Opgegroeid in het centrum van Amsterdam, vlak bij de Dam. Ook daar op school geweest, zowel op de basisschool als op de middelbare school. Hierna bouwkunde gestudeerd in Delft, maar in Amsterdam blijven wonen. Na een periode gewerkt te hebben als restauratie-architect en als ontwikkelaar van kleinere monumentale projecten, rond 2010 begonnen met het ontwikkelen van een modulair bouwwijze. Zie verder onder: IGLEO.

2017 met Lou

In mijn jeugd en onder invloed van mijn vader ontwikkelde zich interesse in techniek. Een beetje elektra, een beetje met treintjes en wat noodzakelijk schilderen en knutselen in het algemeen. Na de fietsen kwam een brommer. Deze eerste en enige brommer was een Zündapp CS50, hierna een motor, de Yamaha SR500 maar al snel kwamen de auto’s en de bussen. De laatste decennia heeft dat geleid tot een leuke verzameling oldtimers en een brede versleutelbare voorraad onderdelen. Zie verder onder: ROLLEND SCHROOT.

2022

Mijn eerste grote liefde was Mariette, tussen ca 1990 en 2000. Begin deze eeuw Marijke aan de overkant van de straat ontdekt en bij haar zijn twee dames verwekt: June (2001) en Lou(2004). Helaas vonden de dames sleutelen saai en Zunderdorp saai en stom. Het zijn schatten maar het wachten is op twee voorbeeldige schoonzonen waarmee pappa lekker de wintermaanden door kan sleutelen en bouwen. Niet meer woonachtig met de dames aan de Egelantiersgracht want eruit geflikkerd wegens overspelig gedrag in 2020. Neergedaald in het Mannenparadijs te Zunderdorp bij boer Piet. Daar waar de meeste voertuigen en huisjes staan. Kort erna een huisje gekocht in Laurino Italië waar hoofdzakelijk de winters worden doorgebracht en als startlocatie wordt gebruikt voor de winterreizen naar Afrika en Azië.

2016

Langerijt

2024 net Boas en Jarne