Citroen DSuper 1972 bleu lagune

DSuper rv

Erg leuke DSuper met 5 versnellingen uit 1972. 169000 km op de teller. Goede gebruiksoldtimer, natuurlijk met APK. Recent voorzien van een nieuwe stoffering, nog immer in nieuwstaat. De motor is de betrouwbare DY3, 1985cc, met de optie 5-versnellingsbak. Ook heeft deze Super vanzelfsprekend stuurbekrachtiging, optie hoofdsteunen. Geen rokersauto. De kleur is ac639, bleu lagune. Recente taxatie (2014) staat op 11.900. Dat hoeft de auto niet op te brengen, maar een serieus bod wordt wel op prijs gesteld.

Ik heb er een proefrit in gemaakt en de auto rijdt uitstekend. Alles lijkt naar behoren te functioneren en de stoelen en bank zitten voortreffelijk. Wel zijn er een paar op termijn aan te pakken plekjes in de lak en er is een kleine schade in de achterbumper. Klein plekje in de bodem waar op termijn iets aan moet gebeuren.

De huidige eigenaar, Arnold, zit voor zijn werk te veel in het buitenland en kan hierdoor nauwelijks gebruikmaken van deze leuke auto. Al vanaf 2009 in zijn bezit en de auto is al die jaren in onderhoud geweest en helaas veelal gestald. Arnold zoekt een enthousiaste nieuwe eigenaar voor deze blauwe Super.

DSuper rv2

DSuper wldpraDSuper la
Het is een leuke ds om regelmatig mee te gaan rijden en staat gestald in Amsterdam, 5 minuten van de ring. Proefrit vanzelfsprekend mogelijk op afspraak.

DSuper vst

DSuper ab

DSuper motr